UK Markets open in 7 hrs 6 mins

Royal Unibrew indgår aftale om at købe Aqua d'Or

  • Oops!
    Something went wrong.
    Please try again later.
·2-min read
In this article:
  • Oops!
    Something went wrong.
    Please try again later.

PRESSEMEDDELELSE 16. november 2021

Royal Unibrew indgår aftale om at købe Aqua d'Or

Royal Unibrew har i dag indgået en aftale om at overtage 100% af aktierne i Aqua d'Or Mineral Water A/S, Skandinaviens største producent af naturligt mineralvand. Selskabet købes af den globale fødevareleverandør Danone.

”Det er mig en glæde at kunne annoncere, at Royal Unibrew i dag har indgået aftale om at overtage Aqua d'Or, og vi ser frem til at kunne byde vores nye kollegaer velkommen. Med aftalen kan vi se frem mod at styrke vores position på det danske vand marked,” udtaler direktør for Royal Unibrew Danmark, Kasper Ryttersgaard Jacobsen.

Aqua d'Or omsatte i 2020 for omkring 180 mio. kr., og deres produkter sælges primært i Danmark og Sverige, men har også en tilstedeværelse i enkelte andre lande.

”Aqua d'Or har en stærk position i vand-markedet og virksomhedens udviklingsfokus inden for produktkategorier med fokus på intet eller lavt sukkerindhold passer godt med Royal Unibrews strategiske fokus. Herudover vil Aqua d'Or’s moderne faciliteter i det centrale Jylland diversificere og udvide vores samlede produktionskapacitet i gruppen,” forsætter Kasper Ryttersgaard Jacobsen.

Handlen er betinget af de danske konkurrencemyndigheders godkendelse, der forventes afsluttet i løbet af første halvår 2022.

Om Royal Unibrew A/S: Royal Unibrew er en førende, regional leverandør af drikkevarer med stærke brands på hovedmarkederne i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Italien, Tyskland, Frankrig og de baltiske lande samt til flere end 65 lande i resten af verden. Vi tilbyder vores forbrugere drikkevarer af høj kvalitet inden for kategorierne øl, malt- og læskedrikke samt cider, RTD, juice, energi- og vandprodukter. Ud over vores egne brands tilbyder vi internationale brands fra PepsiCo og Heineken på licens i Nordeuropa samt vin og spiritus.

Om Aqua d'Or Mineral Water A/S: Aqua d'Or blev grundlagt i 1987 og har siden 2015 været fuldt ejet af Danone. Aqua d'Or er Skandinaviens største producent af mineralvand og andre læskedrikke fra en fabrik i Fasterholt i det centrale Jylland. Aqua d'Or markedsfører sine egne brands Aqua d'Or, Klar og Denice samt private label brands til udvalgte kunder.

For yderligere information vedrørende denne pressemeddelelse:
Media Relations: Louise Kapel, tlf. +45 22 20 80 17
Investor Relations: Jonas Guldborg Hansen, tlf. +45 20 10 12 45

Attachment


Our goal is to create a safe and engaging place for users to connect over interests and passions. In order to improve our community experience, we are temporarily suspending article commenting